Kinderfeestjes

Capoeira kinderfeestje workshop

Een Capoeira kinderfeestje is een bijzonder, beweeglijk en origineel kinderfeestje waar kinderen al hun energie in kwijt kunnen. Lekker rennen, springen, op de handen staan, Capoeiraspelletjes en muziek maken.

,

Voor ouders, die op zoek zijn naar een kinderfeestje (vanaf 7 jaar), biedt Capoeira School Semente 2 opties aan:


LengteInclusief
  • 1 uur
Zingen, Demonstratie, Capoeira, Capoeira spelletjes, Muziek maken
  • 1,5 uur
Zingen, Cadeautjes uitpakken, Demonstratie, Capoeira, Capoeira spelletjes, Zelf meegebrachte taart opeten, Muziek maken

Opties

De eerste optie is voor ouders, die thuis alle kinderen willen verwelkomen, thuis iets willen eten en drinken en de cadeautjes laten uitpakken en in de Sementezaal de Capoeira workshop houden. De tweede optie is voor ouders, die dit alles in de Capoeira Semente zaal willen doen.

Docent

Contramestre Lisette heeft al honderden kinderfeestjes gegeven voor allerlei leeftijden. Zie de tabel op de Workshops voor kinderen / jongeren pagina.

Prijzen

Meestal zijn er zo tussen 7 en 15 kinderen. Voor prijzen en meer informatie lisette@capoeirahaarlem.nl of Lisette, 06-47950717.

“…Zooooo!!!! Vandaag was echt super!!!
De kinderen hebben zo genoten, zo blij en helemaal moe.
Sebastian wilde niet weg bij jullie...”

Echt heel mooi gedaan, petje af!!! Gewoon geweldig. Volgend jaar weer…”


“Tobias, wij en alle kindjes waren erg enthousiast!! Dank voor je geduld en lieve benadering bij de soms wat onstuimige menneke’s!”


“Bedankt voor het ontzettend leuke kinderfeestje. Ik heb Mick en Neo met veel zelfvertrouwen en trots gezien, wat het voor mij extra bijzonder maakte.