Lessen voor volwassenen en jongeren

Gevarieerde Capoeira lessen

De Capoeira lessen voor volwassenen van Capoeira School Semente in Haarlem zijn zeer gevarieerd en helpen je niet alleen aan een goede conditie maar stimuleren ook flexibiliteit, kracht, moed, balans, en creativiteit.

De lessen zijn toegankelijk voor volwassenen en jongeren (vanaf 16 jaar t/m 66 jaar). Iedereen, man of vrouw, ongeacht je eerdere (sport/ kunst) ervaringen. Je hoeft niet lenig of sterk te zijn; je wordt het!

De coronamaatregelen vanuit de regering en vanuit de sport protocollen van de NOC/NSF zullen tijdens de lessen worden nageleefd. Mocht er een lockdown komen, kunnen de lessen online plaatsvinden. Vragen kunnen altijd aan Contramestre Lisette gesteld worden. (zie Contact pagina)

Extra evenementen

Naast de bewegingen en het Capoeiraspel leert iedereen ook de muziek en de cultuur van het Capoeira kennen. Tevens worden er voor alle Semente leden regelmatig extra evenementen georganiseerd, zie Semente Evenementen pagina.

Docent

De lessen worden gegeven door Contramestre Lisette, die al 16 jaar lesgeeft. Contramestre is de één-na-hoogste titel binnen Capoeira. Voor meer informatie over Lisette zie de Contramestre Lisette pagina. Voor meer over de stijl van Capoeira School Semente zie de Capoeira School Semente pagina. Voor meer informatie over Capoeira in het algemeen zie de Capoeira pagina.  

Proefles

Voor meer informatie, prijzen, of een proefles (€5) graag contact opnemen met Contramestre Lisette, 06-47950717 of aanmelden via lisette@capoeirahaarlem.nl.

Capoeira Lessen

Volwassenen Lestijden
  • Maandag
20.00-22.00 (gevorderden)
  • Dinsdag
20.00-22.00 (beginners, gevorderden)
  • Dinsdag
20.00-22.00 (proeflessen)
  • Donderdag
19.30-20.00 (extra muziekles)
  • Donderdag
20.00-22.00 (gevorderden, beginners)

Lessen worden gegeven in:
Cultuurhuis Klein Heiligpand,
Capoeira Sementezaal, 1.06
Klein Heiligland 84
2011 EJ Haarlem (centrum)


Wil je alleen lenig worden of met een bepaald aspect van je lichaam aan de gang? Ga dan bij Lisette op lenigheids- of bewegingsles. Deze lessen worden privé gegeven.

Heb je een HaarlemPas en ben je tussen de 13 en 18 jaar krijg je de vergoeding via het Jeugdcultuurfonds, (vraag naar de mogelijkheden).

“…In de twee lessen die ik nu gedaan heb, merk ik dat het me veel energie geeft. Er is iets wat de mensen draagt, waar de mensen op aangesloten zijn. Warmte, enthousiasme. Is het de ziel van Capoeira? …”


“…Bedankt voor je passie waarmee jij je vak uitoefent…”


“…Je leert ons méér dan alleen Capoeira…”


 “…Je bent een geweldige sportvrouw en een prachtig rolmodel voor iedereen die met een revalidatie te maken krijgt. Super trots dat ik van jou les mag krijgen…”


“…Je weet je leerlingen op de juiste manier te motiveren met je inspiratie…”


 “…I really love Capoeira and Semente family, and actually, I am proud to be doing it…”


 (Leerlingen van Capoeira School Semente)